Εφαρμογές – Προγράμματα

MEGASOFT PRISMAWinMegasoft Εφαρμογές Μηχανοργάνωσης

Η Megasoft με τις εφαρμογές PRISMA Win® καλύπτει πλήρως την εμπορική, καθώς και την οικονομική Διαχείριση των επιχειρήσεων μικρού, μεσαίου, αλλά και μεγαλύτερου μεγέθους, ενώ με τις εξειδικευμένες της εφαρμογές προσφέρει συνολικές λύσεις για όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης καλύπτοντας τις ανάγκες της για μηχανοργάνωση, υπεύθυνα και καινοτομικά.
Οι εφαρμογές PRISMA Win, είναι σχεδιασμένες στην αιχμή της τεχνολογίας και αποτελούν βασικό στοιχείο διαφοροποίησης της επιχείρησης, προσφέροντάς της το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται για έλεγχο, οργάνωση και πλήρη πληροφόρηση, ώστε να λαμβάνονται οι αποφάσεις που πρέπει, τη χρονική στιγμή που πρέπει, σε μία βάση πλήρους ενημέρωσης, και με την πληροφορία να είναι διαθέσιμη σε αληθινό χρόνο, εύκολα και γρήγορα!

Χιλιάδες επιχειρήσεις ως τώρα έχουν εμπιστευτεί για τη μηχανογράφησή τους τις εφαρμογές PRISMA Win. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους!

Επιλέξτε παρακάτω για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες:

Minimum requirements εφαρμογών: Windows 7 SP1, SQL 2012 SP2

Zoottle: Η έξυπνη εφαρμογή για να συνδεθείς σε κάποιο WiFi χωρίς username και password

zoottle-01Η ιδέα είναι πολύ απλή. Όταν θέλεις να συνδεθείς σε ένα WiFi που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Zoottle, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κάνεις login με το λογαριασμό σου στο Facebook ή στο Twitter και να πατήσεις like στη σελίδα του χώρου που βρίσκεσαι ή κάνοντας follow στο twitter αντίστοιχα. Αυτό ήταν! Πλέον έχεις συνδεθεί.